Welkom

Welkom lieve (groot)ouders en kindervrienden, leuk dat u onze website bezoekt!
Wij hebben een Sinterklaasfilm ontwikkeld waarbij kinderen door het geven van eenvoudige stem-instructies het verloop van de film kunnen bepalen.
De film bestaat uit ludieke verhaallijnen die worden gespeeld door de personages piet, tante Steef en Daggoe. Daggoe is een speelgoed hond die uit zijn doos is ontsnapt omdat hij zijn verlanglijstje graag aan de Sint wil voorleggen.

pratenmetsinterklaas-daggoe-set

Als u even de tijd heeft praten wij u in 5 minuten bij over de opzet en inhoud van de film, maar als u iets verder omlaag scrolt kunt u ook de korte filmpjes bekijken.

Bekijk onze promotie film!

De kinderen kunnen met Sinterklaas en eerder genoemde personages in gesprek, hierdoor ontstaat er een fantastische interactieve Sinterklaasbeleving.
Het is mogelijk om Sinterklaas flink in de maling nemen als de kinderen daartoe opdracht geven. De kinderen regisseren dus als het ware hun eigen Sinterklaasfilm.
De film is eenvoudig van opzet en kan worden bekeken door kinderen vanaf drie jaar.
Het is natuurlijk ook mogelijk om jongere kinderen te begeleiden omdat de film ook leuk is voor volwassenen. Omdat de film over verschillende scenario’s (lees filmroutes) beschikt kan kijken zeer verslavend zijn.

De film kan worden bekeken op MAC- of Windows computers met een internetverbinding. Als onze filmapplicatie toegang heeft tot de microfoon van uw computer, kunnen de kinderen aan de slag!


Neem Sinterklaas in de maling!

De kinderen kunnen Sinterklaas wakker maken en hem daarna helpen om het grote boek te zoeken. Als het grote boek terecht is lust Sinterklaas een kopje koffie en kunnen de kinderen bepalen of daar zout of suiker ingaat. We garanderen dat iedereen die de film bekijkt heel hard gaat lachen!Bepaal met je stem wat er gebeurt in de film

Als u bekend bent met Siri, Google Speech of spraakherkenning snapt u direct wat de mogelijkheden zijn. De filmapplicatie reageert op wat het kind zegt en op basis daarvan volgt de juiste filmroute. Als u onze demo die alleen geschikt is voor niet-gelovigen bekijkt ervaart u het zelf en ontvangt u een kortingscode. Veel beleefplezier!GA NAAR DE DEMO PAGINA

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te geven, gebruikt Praten met Sinterklaas cookies. MEER INFORMATIE